Sunday 2 September 2012

Λαϊκή: Ζημιές €1,3 δισ. το εξάμηνο

Ζημιές €1,3 δισ. ανακοίνωσε για το εξάμηνο του 2012, η Λαϊκή Τράπεζα έναντι ζημιών €202,4 εκ. πέρσι. Η αύξηση των ζημιών οφείλεται κυρίως στη μεγάλη αύξηση των επισφαλειών και στην απομείωση υπεραξίας και άλλων άυλων περιουσιακών στοιχείων.
http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=news_view&ann_id=157910


Σχολιάστε ελεύθερα.  Συστήνω να αφήνεται τα σχόλια σας διαλέγοντας το Anonymous προφίλ , για να μην ξέρει κανένας ποιος-  ποια είστε.

46 comments:

  1. Το ξεκίνημα -
    Η Λαϊκή Τράπεζα ανακοίνωσε σήμερα ότι άντλησε μόλις €3 εκ. από την έκδοση δικαιωμάτων προτίμησης ύψους €1,8 δισ. και €177 εκ. από τη μετατροπή υβριδικών αξιογράφων ύψους €738 εκ., αφήνοντας στο κράτος την κάλυψη των υπόλοιπων κεφαλαιακών αναγκών.

    Το €1,8 δισ. θα καλυφθεί στη βάση του διατάγματος που εκδόθηκε από την κυβέρνηση το Μάιο και τα υπόλοιπα, αναμένεται να καλυφθούν με ρυθμίσεις που θα αποφασιστούν από κοινού με την τρόικα.

    Μετά τις πιο πάνω εξελίξεις, και όπως αναμενόταν, το κράτος καθίσταται ο μεγαλύτερος μέτοχος της Λαϊκής με ποσοστό που σήμερα φθάνει το 84%.

    ReplyDelete
  2. Τύπος: Ώρα περικοπών στη Λαϊκή
    Το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Λαϊκής που παρουσιάστηκε χθες σε πεντάωρη συνεδρία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα στοιχεία της ΚΤ για τα δάνεια και τις καταθέσεις τον Ιούλιο και η αυριανή συνεδρία του ΔΣ της Τρ. Κύπρου, είναι τα κύρια θέματα που ξεχωρίζουν στα οικονομικά ένθετα των εφημερίδων.

    Φιλελεύθερος

    «Ώρα περικοπών στη Λαϊκή»
    Κύριο θέμα στην «Οικονομία» του Φιλελεύθερου είναι το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Λαϊκής που παρουσιάστηκε χθες σε πεντάωρη συνεδρία στα μέλη του ΔΣ. Όπως αναφέρεται στο σχέδιο, με δραστικές περικοπές που θα μεταφράζονται σε μεγάλης κλίμακας αποεπένδυση από μέρους του συγκροτήματος της Λαϊκής, μη αποκλειόμενου και της πώλησης θυγατρικών εταιρειών, ακόμη και στην εγχώρια αγορά, μείωση των υποκαταστημάτων εντός και εκτός Κύπρου και συνακόλουθα του μεγέθους του προσωπικού και συρρίκνωση του μισθολογίου, εκτιμάται ότι η τράπεζα εισέρχεται στη μετά κρατικοποίηση της εποχή.

    ReplyDelete
  3. Εγώ κρατώ το 'μείωση των υποκαταστημάτων εντός και εκτός Κύπρου και συνακόλουθα του μεγέθους του προσωπικού και συρρίκνωση του μισθολογίου,'

    ReplyDelete
  4. μείωση εδώ ή στην Ελλάδα??

    ReplyDelete
  5. Όπως προνοεί το Υπουργικό Διάταγμα, η Λαϊκή Τράπεζα σε συνεργασία με τους διορισμένους συμβούλους KPMG, έχει ολοκληρώσει και έχει υποβάλει στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, περιεκτικό Σχέδιο διεξοδικής αναδιάρθρωσης των εργασιών του Ομίλου με πενταετή ορίζοντα.
    Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, στην Ελλάδα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του προγραμματισμένου εξορθολογισμού και συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων κατά την οποία έχουν κλείσει / συγχωνευθεί 23 καταστήματα. Έχει επίσης επιτευχθεί πλήρης αναδιοργάνωση των περιφερειών ώστε να διασφαλισθεί η ορθότερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση του πελατολογίου. Αντίστοιχα στην Κύπρο έχουν κλείσει / συγχωνευθεί 10 καταστήματα και θυρίδες.
    http://www.stockwatch.com.cy/nqcontent.cfm?a_name=news_view&ann_id=157910

    ReplyDelete
  6. parakato ti 8a gini ?

    ReplyDelete
  7. Μεγάλο ερωτηματικό, πλέον, είναι η πορεία των ερευνών σχετικά με τα δάνεια που παραχωρήθηκαν από την τράπεζα στην Ελλάδα. Οι έρευνες, οι οποίες είχαν και «ποινική πλευρά» φαίνεται να έχουν σταματήσει. Εν τω μεταξύ, όπως και στην περίπτωση της Τράπεζας Κύπρου, η παρουσία στελεχών σε υψηλές θέσεις, τα οποία στο παρελθόν είχαν λειτουργήσει ως «χειροκροτητές» (κατά την έκφραση εμπλεκομένων) της πρότερης κατάστασης, οδεύει προς το τέλος της. Μέχρι σήμερα, δεν γινόταν κάποια κίνηση προς την απομάκρυνση υψηλόβαθμων στελεχών, εν μέρει και εν αναμονή του σχεδίου αναδιάρθρωσης της KPMG, το οποίο αποτελεί και τη δικαιολογία για μια «συγυρισμένη» έξοδο στελεχών.

    Πλέον, όμως, πρέπει να αναμένεται πως θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της Λαϊκής, με άτομα που υπηρέτησαν σε θέσεις ευθύνης στο παρελθόν, να αποχωρούν. Αναμένεται, μάλιστα, να ανακοινωθεί σύντομα ο διορισμός του Κρις Παύλου.

    ReplyDelete
  8. Την πρόθεση του να αφυπηρετήσει πρόωρα από τη Λαϊκή Τράπεζα εξέφρασε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Κουννής, ανοίγοντας το δρόμο για νέες αλλαγές στη διευθυντική πυραμίδα.

    Η παραίτηση του κ. Κουννή δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από το ΔΣ της Τράπεζας και δεν έχει ανακοινωθεί.

    Η Τράπεζα σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι για το θέμα της αποχώρησης του κ. Κουννή δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.

    ReplyDelete
  9. posa 8 apari den mas ipan.
    alla xehasa, ta eperne edo ke hronia

    ReplyDelete
  10. Φεύγουν 80 μεσοδιευθυντικά στελέχη από τη Λαϊκή Τράπεζα
    Αποχωρεί και ο Π.Κουννής

    ReplyDelete
  11. «Σε αντίθεση με το κυπριακό μοντέλο αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης όπου γενικώς ακολουθούν μια επιθετική πολιτική συρρίκνωσης που θα αποδειχθεί στο τέλος λανθασμένη», αναφέρεται σε άρθρο του bankingnewsgr, «οι ελληνικές τράπεζες σε συνεργασία με τις αρμόδιες θεσμικές αρχές και την Τρόικα ακολουθούν ένα άλλο δρόμο της στοχοποιημένης αναδιάρθρωσης. Τι σημαίνει στοχοποιημένη αναδιάρθρωση; Σημαίνει deals, ελεγχόμενη μείωση του λειτουργικού κόστους που δεν θα είναι οριζόντια για όλες τις τράπεζες, καθώς κάθε τράπεζα θα αντιμετωπιστεί ξεχωριστά, πώληση μη νευραλγικών θυγατρικών, διατήρηση των θυγατρικών στο εξωτερικό συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Οι κινήσεις αυτές πρέπει να είναι ουσιαστικές αλλά που ταυτόχρονα δεν θα συρρικνώσουν τις τράπεζες»

    ReplyDelete
  12. μείωση κατά 180 άτομα θέλουν, μόνο 80 βρέθηκαν. τους άλλουσ 100 που θα τους βρούν? θα βγάλουν καλύτερο πακέτο?

    ReplyDelete
  13. Κατά μέτωπο επίθεση κατά της κυβέρνησης ως του μεγαλύτερου μετόχου της Λαϊκής Τράπεζας αλλά και κατά του ΔΣ του ομίλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΤΥΚ Λοΐζος Χατζηκωστής, με αφορμή την πρόταση για εθελούσια αφυπηρέτηση μελών του προσωπικού.

    ReplyDelete
  14. Υπάρχει άρθρο και στο Καπούτι.
    http://www.kapouti.com/2012/09/blog-post_3611.html

    ReplyDelete
  15. Ο Παναγιώτης Κουννής ιστορικό στέλεχος της Λαϊκής Τράπεζας ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του από τον Όμιλο μετά από 32 συναπτά έτη προσφοράς.

    Ο κ. Κουννής ανακοίνωσε την απόφαση για πρόωρη αφυπηρέτηση του από τη Λαϊκή με εγκύκλιο που απέστειλε στο προσωπικό.

    «Είναι με πολύ δισταγμό που κατέληξα σ’ αυτή την απόφαση καθώς αφήνω πίσω μου πολλούς αξιόλογους συναδέλφους και φίλους με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ και να βιώσω μαζί τους επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες», σημειώνει στην εγκύκλιο του ο Π. Κουννής και επισημαίνει ότι «προσωπικές και άλλες ανάγκες τον ανάγκασαν να αποχωρήσει πρόωρα από τον Όμιλο».

    προσωπικές και άλλες ανάγκες ιμίσιημου

    ReplyDelete
  16. na pai sta anathema o garos. efaen ke esasen

    ReplyDelete
  17. Διαβάζω στην καθημερινή ότι να μην νομίζουν αυτοί που παραιτούνται ότι θα γλυτώσουν έτσι απλά. Ο Κουνής το φρόντισε και αυτό. Όρος της παραίτησης του ήταν να δεσμευτούν ότι δεν θα κινηθούν εναντίον του. Και ακούγεται ότι έχει ακόμα 3 μεγαλο διευθυντές που φεύγουν με τον ίδιο διακανονισμό.

    ReplyDelete
  18. pantos ehi ke alos pou perimenoun na figoun. ama kanis mia volta sta kentrika, vlepis ke akous polla

    ReplyDelete
  19. Η Κομισιόν ανακοίνωσε χθες ότι ενέκρινε προσωρινά την ανακεφαλαιοποίηση διάσωσης ύψους 1,8 δισεκ. ευρώ, την οποία η Κύπρος χορήγησε στη Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου προς χάριν της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας.

    ReplyDelete
  20. Αμ δεν φέυγουν. που να αφήσουν τα σίγουρα λεφτά. Πληρώνονται αδρά για να κάθονταί...

    ReplyDelete
  21. ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ? ΓΥΡΕΨΤΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ. RETAIL, COMPLIANCE, LEGAL, NETWORK, ΚΛΠ

    ReplyDelete
  22. Εισήγηση για απόλυση 600 υπαλλήλων της Λαϊκής Τράπεζας μέχρι το 2017, φαίνεται να βρίσκεται στο τραπέζι, πληροφορία την οποία σύμφωνα με την εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος", επιβεβαιώνει η διεύθυνση της Λαϊκής Τράπεζας.

    Πρόκειται για μια από τις σημαντικές προτάσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της τράπεζας που ετοίμασε η KPMG Αγγλίας.

    Έντονα αντέδρασε η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων (ΕΤΥΚ), ο Πρόεδρος της οποίας, δήλωσε ότι η οργάνωση θα ήταν διατεθειμένη να συζητήσει με τη Διεύθυνση κάποιο μικρό και λογικό κόστος, αλλά δεν πρόκειται να δεχθεί εξωπραγματικές τοποθετήσεις.

    ReplyDelete
  23. Ο Στελιος Στυλιανου σημμετειχε στο Διοικητικο Συμβουλιο της Τραπεζας την εποχη του Βγενοπουλου ως εκπροσωπος των υπαλληλων και της ΕΤΥΚ. Δεν ειδε τιποτε τοσα χρονια; Δεν προσεξε κατι;
    Επισης ο εν λογω κυριος δηλαδη ο εκπροσωπος των συμφεροντων των υπαλληλων τζαμπα επαιρνε τα επιπλεον χρηματα ως αποζημιωση για τη συμμετοχη στο Διοικητικο Συμβουλιο; Πριν δημοσιευθουν οι αποζημιωσεις των Συμβουλων ποιος γνωριζε οτι ο κυριος Στελιος Στυλιανου επαιρνε τοσες δεκαδες χιλιαδες ευρω αποζημιωση;
    Μας κοροιδευουν ολοι συναδελφοι. Δυστυχως μεχρι και τα στελεχη της ΕΤΥΚ παιζουν παιγνιδια πανω στη ραχη μας και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το ιδιον οφελος.
    Μετα απο τοσο καιρο που πιεζονταν οι συναδελφοι για να αποχωρησουν θυμηθηκε ο Χατζηκωστης και η παρεα του στην ΕΤΥΚ να καλεσουν τους συγκεκριμενους συναδελφους για ενημερωση. Μετα απο τοσο καιρο που ο καθενας απο εμας τρεμει για το επαγγελματικο του αυριο θυμηθηκε ο αιωνοβιος Προεδρος της να βγαλει εγκυκλιο προς το προσωπικο της Λαικης. Δεν πρεπει να ξεχναμε τους υμνους του Χατζηκωστη προς τον Βγενοπουλο απο την αρχη που ανελαβε τη Λαικη οπως και τις ευχαριστιες και τις τιμες που του απενειμε οταν ο εξ Ελλαδος αδελφος που καταστρεψε τη Λαικη εγκατελειπε τη Κυπρο και τη Τραπεζα.
    Ο πρωτος που επρεπε να αποχωρησει απο την υπηρεσια της Τραπεζας ειναι ο Στελιος Στυλιανου οπως και ο Λοιζος Χατζηκωστης οφειλει να παραιτηθει απο την ηγεσια της ΕΤΥΚ.

    ReplyDelete
  24. Συναδελφοι επικρεμμεται επι της κεφαλης μας η δαμοκλειος σπαθη των μετρων της τροικας. Ο μισθος μας σε καθαρο ποσο περυσι μειωθηκε με την εκτακτη εισφορα προς το κρατος και την αυξηση του φορου εισοδηματος.
    Γιατι να εξακολουθουμε να καταβαλλουμε το 0.75% του μισθου μας στην ΕΤΥΚ και στο ΤΕΤΥΚ και να μην μειωθει στο 0.50% η και πιο κατω ακομα;
    Γιατι να καταβαλλουμε εισφορες και επι του 13ου μισθου μας;
    Τωρα που αντιμετωπιζουμε δυσκολιες γιατι να μην δειξει κατανοηση η συντεχνια μας και να μειωσει τις εισφορες των μελων της;
    Ποιος εξουσιοδοτησε τον κυριο Λοιζο Χατζηκωστη και παρεδωσε 500.000,00 Ευρω στον Προεδρο; Αυτες οι 500.000,00 ανηκαν σε μας και ο κυριος Χατζηκωστης τις χαρισε ως να τις εφερε απο το σπιτι του. Ελεος πλεον συναδελφοι, ξυπνατε. Μας δουλευουν ψιλο γαζι ο Χατζηκωστης και η παρεα του.

    ReplyDelete
  25. Εφυγε ο Κουννης, το παιζει αρρωστος απο οτι ακουμε ο Στυλιανιδης. Ενας ενας οι συνεργοι του Βγενοπουλου εγκαταλειπουν την σκηνη του εγκληματος. Κουνια που τους κουναγε. Τοσα χρονια επαιρναν εκατονταδες χιλιαδες ευρω σε μιθους και μπονους, ειχαν τα παρεμφερη οφεληματα σε αυτοκινητα και πιστωτικες καρτες και επαιζαν πελλο βλεποντας τα εργα του Βγενοπουλου.
    Εκτος απο το φτυσιμο μας ολοι τους πρεπει να πανε φυλακη.

    ReplyDelete
  26. Ανελαβε ο Κτωριδης. Ε και τι με αυτο. Που τα σκατα στα κοτσιρα. Αυτος λιγα εφαγε;

    ReplyDelete
  27. Προς τους διαφορους Στυλιανιδης, Κουννης, Κτωριδης και Σια ενα εχω να σας πω:
    Τραπεζα μοντελο την κανατε μπορδελλο.

    ReplyDelete
  28. Αληθεια ρε λεβεντη Στελιο Στυλιανου αποφητε του ΑΤΙ πρωην μελος του Διοικητικου Συμβουλιου του Βγενοπουλου, ανωτατο στελεχος της ΕΤΥΚ, Προεδρε του Ταμειου Υγειας των Τραπεζικων Υπαλληλων πιστευεις ειλικρινα οτι σου αξιζουν οι 4 προαγωγες που κατεχεις τωρα;
    Εισαι τοσο πολυ ικανος και αξιος, εχεις τοσες πολλες επιστημονικες γνωσεις και κατεχεις τοσα πολλα ποστα; Ολα τα κερδισες γιατι εισουν το γιουι του Χατζηκωστη και το αποτελεσμα δειχνει οτι πουλουσες τα συμφεροντα των συναδελφων σου στη Λαικη. Αληθεια ποσα χρονια εχει πιυ εισαι αποσπασμενος στην ΕΤΥΚ και δεν δουλευεις για τη τραπεζα;

    ReplyDelete
  29. λένε τα στελεχη της ΕΤΥΚ στους διαδρόμους ότι μόνο 100 άτομα πρέπει να φύγουν και 100 θα βρεθούν να φύγουν απο μόνοι τους. το 600 μειώθηκε σε 100; κατι ξέρουν οι μας δουλεύουν;

    ReplyDelete
  30. 'Μας δουλευουν ψιλο γαζι ο Χατζηκωστης και η παρεα του.'
    ΣΩΣΤΟΣ

    ReplyDelete
  31. Υπαρχει κανενας που αμφιβαλλει οτι η ΕΤΥΚ και ο δια βιου Προεδρος της Λοιζος Χατζηκωστης μας δουλευουν ολους ομαδικα;
    Οχι βεβαια εκτος απο τους φανατικους υποστηρικτες του που ολοι τους ειναι μελη των κλαδικων επιτροπων, των επαρχιακων επιτροπων, του διοικητικου συμβουλιου καθως επισης ειναι και αντιπροσωποι του συνεδριου. Τωρα πως εκλεγονται ολοι αυτοι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
    Τι καλπονοθεια πεφτει την ωρα των εκλογων μονο ο Λοιζος και τα κατα επαρχια Λοιζουθκια ξερουν.
    Μονο σε δικτατορικα καθεστωτα βγαινουν τετοια αποτελεσματα.
    Ας παμε ομως στο ψητο. Ποιο ειναι το ψητο; Μα οπου υπαρχει χρημα αγαπητοι μου. Στην ΕΤΥΚ το χρημα βρισκεται στο ΤΕΤΥΚ και στο Ταμειο Υγειας. Εκει ειναι ολα τα λεφτα. Γι αυτο επεσαν ολοι με τα μουτρα στα δυο αυτα ταμεια και τρωνε με δεκα μασελλες ο καθενας τους. Γι αυτο και δεν τους καιγεται καρφι για τα προβληματα των τραπεζικων υπαλληλων.

    ReplyDelete
  32. Εδωσε κανενας ποτε πραγματικες εξηγησεις πως αγοραστηκε το κτηριο στον Πρωταρα; Φημες μιλανε οτι η πραγματικη του αξια ηταν η μιση απο οτι παρουσιαστηκε.
    Εδωσε κανενας εξηγησεις για την επιλογη της Κεραμωτης; Αγορασαν την συγκεκριμενη περιουσια και εμεις ολοι το μαθαμε απο τον Τραπεζικο της μεθεπομενης εκδοσης. Φημες λενε οτι απο την περιοχη αυτη καταγεται η συζυγος του Χατζηκωστη. Λετε ρε παιδια να ανηκει στην συζυγο του και στους συγγενεις της η ολη περιουσια εντος και περιξ του εργου μας εκει; Αληθεια πως εγινε η επιλογη της Κεραμωτης; Γιατι δεν επιλεξαμε ενα χωρο στη Πελοπονησο.
    Αληθευει οτι ο Λοιζος Χατζηκωστης διατηρει δικη του αποκλειστικη σουιτα στο ΤΕΤΥΚ του Πρωταρα;
    Αληθευει οτι ο Λοιζος Χατζηκωστης διατηρει δικη του αποκλειστικη σουιτα στο ΤΕΤΥΚ της Κεραμωτης;
    Υπαρχει κανενας να μας ενημερωσει οχι για οτιδηποτε αλλο αλλα ετσι για να ξερουμε το ποιον αυτου που θα μας σωσει.

    ReplyDelete
  33. Συναδελφοι μην ξεχνατε ο Βγενοπουλος και ο Λοιζος υπηρξαν φιλαρακια απο τη πρωτη στιγμη που ανελαβε τα ηνια της καταστροφης της Λαικης ο Ελλαδιτης συγχρονος και πολυ χειροτερος Κοσκωτας. Ο ενας εξυμνουσε τον αλλο και η Λαικη πηγαινε κατα διαολου.

    ReplyDelete
  34. Τωρα οσον αφορα το Ταμειο Υγειας εκει γινεται το μεγαλο φαγοποτι. Καναμε το λαθος και δεκτηκαμε να γινει ενα και ενιαιο για ολους τουςτραπεζικους υπαλληλους και δωσαμε τρομερη δυναμη στον Λοιζο Χατζηκωστη, στον Στελιο Στυλιανου και σε ολη τη παρεα της ΕΤΥΚ και γλεντουν με τα δικα μας λεφτα.
    Τελος παντων αν τα μελη του ταμειου ειχαν καλυτερη απο προηγουμενως αντιμετωπιση τοτα θα μπορουσαν να μας ξεγελασουν Ελα ομως που ολα εγιναν χειροτερα. Οι καλυψεις ειναι μικροτερες απο προηγουμενως. Που πανε τα λεφτα μας; Γιατι δεν στελλουν στο καθε μελος τον ετησιο ισολογισμο;
    Ειναι υποχρεοι να μας ενημερωνουν ολους οχι μονο αυτους που ειναι αντιπροσωποι.
    Συναδελφοι απαιτηστε ολοι να σας δοθει ο ετησιος ισολογισμος. Εκει να δειτε που χανονται λεφτα.
    Ετσι απλα για να ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι που θα μας σωσουν.

    ReplyDelete
  35. na zitisoume na gini anexartitos elehos apo elehtiko grafio exoterikou.

    ReplyDelete
  36. Θεάθηκε ο Στυλιανίδης στην πισίνα του Σπόρτινγκ. Ούτε τσίπα ούτε τίποτα. Αλλά δεν βρέθηκε κανένας να τον φτύσει. Τόσο πρόβατα είμαστε…

    ReplyDelete
  37. ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΕΛΟ... ΕΤΣΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ReplyDelete
  38. Συνάδελφε, δεν θα σου πω ότι ο Χατζηκωστης είναι άγιος άνθρωπος, σίγουρα φρόντισε για τον εαυτό του, ΑΛΛΑ αν δεν ήταν η συντεχνία σήμερα θα ήσουν στην ουρά του ταμείου ανεργίας.

    ReplyDelete
  39. Φαινεται οτι καποιοι οταν διαβαζουν κατι η δεν το καταλαβαινουν η κανουν πως δεν το καταβαινουν.
    Μιλησα εγω συναδελφε εναντιον της συντεχνιας μας; Που το ειδες εσυ αυτο;
    Φαινεται ομως οτι εσυ συγχιζεις την ΕΤΥΚ με τον Χατζηκωστη. Εγω μιλησα για τον Λοιζο Χατζηκωστη και τους συνεργατες του κυριως για τον Στελιο Στυλιανου που τον τοποθετησε στο συμβουλιο του Βγενοπουλου.
    Επεσες σε σοβαρο λαθος που ταυτιζεις την συνταχνια μας με τον Λοιζο Χατζηκωστη και τη παρεα του. Βλεπεις τα 25 και βαλε χρονια που ηγειται της συντεχνιας ειναι τοσα πολλα που ανθρωποι σαν και σενα ενοχλουνται να μιλουμε κατα του Λοιζου γιατι δηθεν μιλουμε κατα της συντεχνιας μας.
    Απο την αλλη λες "δεν θα σου πω οτι ο Χατζηκωστης ειναι αγιος ανθρωπος, σιγουρα φροντισε για τον εαυτο του". Εισαι σοβαρος συναδελφε; Λες αυτα τα πραγματα ως να ειναι κατι ασημαντο και βγηκες εδω να μας κανεις μαθηματα; Τι σημαινει φροντισε για τον εαυτο του; Πως φροντισε για τον εαυτο του; Με ποιου τα χρηματα φροντισε για τον εαυτο του; Εσυ επικροτεις αυτο που παραδεχεσαι οτι σιγουρα φροντισε για τον εαυτο του; Σοβαρεψου συναδελφε.
    Καταληγεις οτι "αν δεν ηταν η συντεχνια σημερα θα εισουν (δηλαδη εγω) στην ουρα του ταμειου ανεργιας".
    Συμφωνω απολυτα. Συμφωνω και επαυξανω. Χωρις την ΕΤΥΚ θα ψαχναμε ολοι για δουλεια απο χρονια και οχι μονο τωρα. Αλλα αυτο το οφειλω αποκλειστικα και μονο στην συντεχνια μου την ΕΤΥΚ και οχι στον Λοιζο Χατζηκωστη. Συντεχνια ειμαστε ολοι μας, οι 11.000 τραπεζικοι υπαλληλοι και οχι μονο ο Χατζηκωστης και η παρειτσα του. Η συντεχνια υπαρχει γιατι ολοι μας συνεισφερουμε τον οβολον μας και την συμμετοχη μας με οποιονδηποτε τροπο. Τον οβολον μας ομως που ανερχεται σε δεκαδες εκατομυρια ο Χατζηκωστης οφειλει να τον σεβεται και οχι να τον εκμεταλλευεται για ιδιον οφελος.
    Λοιπον ασε τα μαθηματα και κοιταξε να δεις και εσυ πως μπορουμε να βαλουμε ταξη στην ΕΤΥΚ μας που ειναι δικη μου δικη σου και δικη τοσων χιλιαδων τραπεζικων υπαλληλων και να τερματισουμε συντομα την αυθαιρεσια και την απληστια του κυριου Χατζηκωστη που οπως εσυ ειπες "ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ".

    ReplyDelete
  40. Αφου συναδελφε παραδεχεσαι οτι "σιγουρα φροντισε τον εαυτο του" τοτε εγω και εσυ και οι αλλες 11.000 χιλιαδες υπαλληλοι, οι τραπεζικοι υπαλληλοι επρεπε να διαδηλωνουμε εξω απο τα γραφεια της συντεχνιας καθε μερα καθε νυκτα μεχρι να φυγει αυτος ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Τοσα χρονια σε εξουσια ουτε ο Τσαουσεσκου εκανε, ουτε ο Γιαρουζελσκι ουτε ο Μποθα αν ξερεις ποιοι ειναι αυτοι.

    ReplyDelete
  41. min perimenis apo ton hadjikosti na mas sosi. o hadjikostis kala tin volepse, frontise ton eafto tou. to idio ke oi diefthintes mas, sigoura frontisan ton eafto tous, ke tora fevgoun me tin kasa gemati.
    emas prepi na frontisoume, oli mazi.

    ReplyDelete
  42. Και το όνομα αυτής PIMCO. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Ως τον Δεκέμβριο θα ξέρουμε πόσα θα πληρώσουμε… το πήδημα.

    ReplyDelete
  43. re pedia stin ousia xeri kanenas tipota? ehoume doulies? na psahnomaste?

    ReplyDelete
  44. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ - ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΥΚΩΣΤΗΣ !

    ReplyDelete
  45. Για να υπάρξει πλήρης κάθαρση στη Τράπεζα, αυτοί που γνωρίζουν, λένε ότι πρέπει να γίνει απέλαση και άλλων υψηλόβαθμων που είναι πλεγμενοι με σκάνδαλα και οικονομικά οφελη.

    ReplyDelete
  46. Συνάδελφοι ξεσηκωθείτε, να επιστραφούν οι μίζες, τα δώρα και τα ακίνητα στη τράπεζα. Οι κομπιναδόροι να τιμωρηθούν όπως και οι εμπλεκόμενοι στα σκάνδαλα.

    Ε ρε καθάρισμα που χρειάζεται...αλλά αυτή η βρωμιά δεν θσ φύγει ευκόλα...

    Παιδιά βγάλτε στη φόρα, πέστε τα όλα. Μόνο έτσι θα καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία.

    ReplyDelete

Write your comments / opinion here!